Eurobasket

Ντικούδης στον ΣΠΟΡ FM: «Πρέπει να περιορίσουμε τα γκαρντ της Γαλλίας»

Την άποψη ότι η Εθνική Ελλάδας θα πρέπει να περιορίσει τα γκαρντ της Γαλλίας στο σημερινό παιχνίδι για τον Α' όμιλο του Ευρωμπάσκετ του 2017 εξέφρασε ο Δήμος Ντικούδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δύσκολο έργο περιμένει την Εθνική Ελλάδας στο σημερινό παιχνίδι με την Γαλλία για τον 1ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ 2017, όπως τόνισε ο Δήμος Ντικούδης στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 94,6 από το ATHENS METRO MALL.

Ο παλαίμαχος πάουερ φόργουορντ τόνισε ότι οι «τρικολόρ» δεν είναι αήττητοι ως ομάδας και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πρέπει να προσέξει τα γκαρντ των αντιπάλων, όπως είναι οι Ερτέλ, Ντε Κολό, Βέστερμαν και Ντιό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δήμος Ντικούδης στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 94,6 από το ATHENS METRO MALL

Για το σημερινό παιχνίδι της Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ με αντίπαλο τη Γαλλία: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Πρόκειται για ποιοτική ομάδα, με προσωπικότητες. Θα πρέπει να προσέξουμε όλους τους παίκτες, το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και να περιορίσουμε τα μεγάλα τους ατού. Δεν είναι ανίκητη ως ομάδα.

Έχουν αξιόλογους παίκτες, αλλά δεν είναι κάτι το φοβερό. Έχουμε ποιότητα και ταλέντο ως ομάδα, πρέπει να εστιάσουμε στο να μην κάνουν καλό ματς τα γκαρντ τους».

Για την Ισπανία που επικράτησε του Μαυροβουνίου: «Μπήκε πολύ δυνατά στο Ευρωμπάσκετ, βάζει και νέα παιδιά ο προπονητής της. Έχει τις παλιοσειρές, με πολλές διοργανώσεις στα πόδια τους, είναι μεγάλο φαβορί και έχει μεγάλη εμπειρία.

Ο Γκασόλ είναι τεράστιος παίκτης, με γεμάτη σεζόν στο NBA και μετά θέλει να παίζει κάθε καλοκαίρι με την εθνική στις διοργανώσεις. Είναι φαινόμενο αυτός ο παίκτης, δεν μπορώ να φανταστώ άλλον παίκτη να έχει κάνει τέτοιες σεζόν.

Και ο Νοβίτσκι είναι μεγάλος παίκτης, αλλά δεν έχει την ίδια διάρκεια όπως ο Γκασόλ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x